Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Monogràfic: Iniciació a la monotípia - Grup A

Coneixeu la tècnica del monotip? Es tracta d'una tècnica d'estampació que produeix imatges úniques i irrepetibles, d'aquí el seu nom: Una única còpia.

Consisteix a aplicar tinta o pintura sobre una superfície no absorbent (vidre o plàstic), per estampar damunt paper. Els traços i les textures que en surten, són molt diferents dels que s'obtenen pintant o dibuixant directament sobre el paper, donant resultats inesperats, on l'atzar i l'element sorpresa en són components importants.

En aquest taller oferim una aproximació a aquesta tècnica: explicarem el mètode additiu i el subtractiu, proporcionarem diferents materials per a experimentar amb textures i diverses eines per a dibuixar.

L'objectiu és descobrir noves possibilitats en el dibuix, proporcionar un espai d'experimentació, i sobretot passar-ho molt bé! 

Martina Manyà, artista plàstica de Barcelona. Va estudiar Belles Arts a Barcelona i Dibuix i il·lustració a l'escola Ar.co de Lisboa, ciutat on hi va viure 11 anys i amb la que hi manté un gran vincle, tant a nivell personal com professional. La seva obra es desplega en diferents tècniques i formats, des de la pintura, la il·lustració, cartells, estampació i també el tèxtil. La seva pràctica té un gran component d'investigació i experimentació amb el color, la composició i l'abstracció, elements fonamentals de la seva obra, presents en tot el què fa. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Bilbao, Lisboa i Setúbal, i la seva obra està representada per Pigment Gallery.

TIPUS: ArtA càrrec de: Martina Manyà

Dimecres 15 de maig
Horari: Dimecres de 17 a 20 h
Sessions: 1 sessió
Preu: 24 € + 7 € de material

Inscriu-te
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal