Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Del dibuix a la pintura: Idea, mètode i procés - Dilluns

Aquest curs aprofundeix en les relacions i diferencies que s'estableixen entre el dibuix i la pintura. El taller es planteja com el recorregut d'un viatge on passarem per diferents fases, sempre agafats de la mà entre dibuix i la pintura, per oferir una visió amplia, experimental, oberta i generosa del medi:

- Partirem de nocions relacionades amb l'observació: el dibuix com apunt per apropar-nos, entendre i analitzar el món que ens rodeja. Experimentarem amb diferents tècniques, mirades i materials.

- Continuarem amb sessions d'abstracció: transformarem i desconstruirem l'observació de la realitat per a generar-ne una altre: El nostre propi imaginari basat en el que veiem.

- Finalitzarem amb l'expansió de les tècniques apropant-nos a estratègies d'apropiació i col·lectivitat. Esborrarem la frontera de l'autoria i jugarem amb les possibilitats que ens ofereixen els medis.

El material és a càrrec de l'alumne. El professor podrà donar les indicacions i recomanacions oportunes.

NOTA: El 20 de maig és FESTIU.

Marc Badia, Esparreguera (1984)

Licenciado en “Belles Arts” por la Universidad de Barcelona y estudiante de intercambio en Hochschule für bildende Künste Hamburg. Con máster en “Producció i Recerca Artística” por la Universidad de Barcelona.
Ha expuesto individualmente en “The foolosopher”, Art Nou, Hans&Fritz contemporary, “Have a beer with my mum”, Vitrine (Bauhuaus-Universität), Weimar, Alemania. En dúo show junto a Jan Monclús en “Let me die alone but please fi lm it” comisariada por Jordi Antas en la Fundació Arranz Bravo. Ha participado en exposiciones colectivas como “Panorama #02”, Galería Fran Reus, “Archipiélago” en al antigua Embajada Inglesa en Madrid, “Sinopsi” Art Nou, La Capella, “Accidents never happen” comisariada por Eirch Weiss En Cluj, Rumania, “Sublimey”, “Le Peintre de la Pipe”, Passatge Studio, “Picto BCN”, Hangar, “Room Art Fair”, III convocatoria de los
premios Mardel, Alicante o “New Classic”, Elektrohoauss, Hamburgo. Actualmente vive y trabaja en Barcelona

TIPUS: ArtProfessor: Marc Badia
Del 8 d'abril al 10 de juny
Horari: Dilluns de 10 a 13 h
Sessions: 9 sessions (inclou sessió a càrrec de Jan Monclús)
Preu: 139 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal