Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Inauguració exposicions festival LOOP Barcelona 2017

El Centre d'Art Maristany forma part de la programació del 2017 del festival LOOP Barcelona de vídeo creació amb dues propostes expositives.

"Jordi Lara. Literatura expandida" és una proposta de videoinstal·lació produïda per l'Ajuntament de Sant Cugat amb propostes videogràfiques de Jordi Lara relacionades amb el fet literari i com s'inscriuen dins l'univers i els recursos creatius de l'escriptor.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya presenta, en el marc del Programa d’exposicions itinerants 2016-2017, "Premi LOOP Discover", una mostra col·lectiva que recull els vídeos finalistes del premi de vídeo creació Discover en la seva edició de 2016. El Premi neix el 2015 a iniciativa de LOOP Barcelona i amb el patrocini d’Estrella Damm, amb l’objectiu d'apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d'artistes visuals, per mitjà d'una convocatòria oberta a la comunitat artística internacional.

Data: Dijous 18 de maig de 2017 Hora: A les 19.30 hLloc: Centre d'Art MaristanyOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Loop BarcelonaCol·labora: Estrella Damm, Grungdig, Sorea
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal