Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

TEMPS DE PLOM I PLATA. Derives obligades, de Nora Ancarola

La Maleta de W.B (fragment de la instal·lació), de Nora Ancarola

A cura de Joan M. Minguet

Les obres de la Nora Ancarola ens acosten a reflexions pausades sobre la gestió del malestar en aquelles tràgiques derives migratòries, anònimes o personalitzades, que han presidit el segle XX i que encara ara vivim amb una certa lleugeresa. Moments de plom, carregats de duresa. Però també moments de plata, de llum en la foscor. Un exercici artístic sobre la possibilitat de recuperar velles utopies (o de crear-ne de noves) amb una clara voluntat transformadora. 

Inauguració i presentació de l’exposició, a càrrec de Nora Ancarola, artista, i Joan M. Minguet, comissari, dimecres 8 de maig, a les 19h 

Exposició, del 8 de maig al 20 de juliol

 

Aquesta exposició forma part de la programació de BIENALSUR. Bienal Internacional de Arte Contemporáneo de América del Sur.

Amb la coproducció de Virreina, Centre de la Imatge de Barcelona i UNTREF (Universidad Nacional de Tres de Febrero de Buenos Aires).

Amb el suport de Dept. de Cultura. Generalitat de Catalunya.

Data: Del 8 de maig al 20 de juliol Artista: Nora AncarolaPreu: Entrada lliureLloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal