Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Coloring Book

 

Imagine that we are endlessly chewing a piece and this chewing process never ends.

Merab Mamardashvili, Psychological topology of the path (1984)

Coloring Book, és un projecte de l'artista Ketevan Gvinepadze.

Coloring Book és l’acte de tractar episodis de la Historia i personals de l’artista, un joc infantil, un intent utòpic de canviar alguna cosa, que és impossible de tornar a viure, però que al mateix temps es reflecteix en l’actualitat. Des d’un punt de vista subjectiu, Coloring Book converteix experiències i records, dels nostres dies, en un pati de jocs segur, canviant l'angle d'observació dels esdeveniments que van participar en el passat. És el repte d’explicar una història només mostrant fragments del trencaclosques, ja que és impossible desplegar tot el paisatge de cop. Representar aquest acte del constant anar i venir en el temps per a analitzar els moments de nou i canviar-los de lloc, aquest joc amb el passat es podria entendre com una mena de teràpia, el procés d'acceptar i deixar anar.

Aquest projecte és part d'una sèrie d'obres que parteixen de la  narrativa autobiogràfica on el discurs i la direcció principals, es basen en la investigació sobre la història i la filosofia de Geòrgia, on es presenten els moments de transició del país des de l'any 1988, moments econòmics i polítics i la situació després de la Unió Soviètica. Per altre banda, com l'estat del país va influir i va donar forma a la biografia de l'artista i, per tant, a les seves pròpies històries. Parlar sobre l'experiència i els conflictes personals simultàniament a la Història. Com la imatge del sistema es repeteix dins d'ella: des de la batalla per a la supervivència fins a la formulació de la pròpia mentalitat.

 

Projecte seleccionat a la convocatoria les Lleixes del CAM

Inauguració el Dijous 1 de febrer a les 19.00h

Data: De l'1 de febrer al 13 de febrer de 2018 Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal