Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Porc: del mercat al plat (Anul·lat)

Coincidint amb Sant Martí, fem un homenatge a aquest generós animal, símbol de la gastronomia cristiana, producte omnipresent a la cuina ibèrica. Com se sol dir, del porc se n’aprofita tot. En aquest taller ens aproximarem al porc des del mercat fins al plat: les diferents races i parts que podem comprar, com netejar-lo i la millor forma de conservar-lo i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti nutritiu i deliciós. Elaborarem 4 receptes amb diferents peces a les quals aplicarem diferents tècniques de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dilluns 11 de novembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal