Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Peix: del mercat al plat

La cuina es fonamenta en el producte. Ha de ser de qualitat, fresc, de temporada i, a poder ser, de proximitat. En el cas del peix això és especialment clar. En aquest taller ens endinsarem en el món del peix des del mercat fins al plat: com comprar-lo, com netejar-lo i la millor forma de conservar-lo i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti nutritiu i deliciós. A partir de diferents peixos en funció del mercat, elaborarem 4 receptes tot aplicant diverses tècniques de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 24 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal