Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Plats amb productes de tardor: quins, com?

Com escollir els millors productes d'aquesta estació? En aquesta classe magistral descobrirem quins són els productes més important de la tardor, perquè ho són i com preparar-los.

  • Cols: llombarda ratllada amb poma, nous i cigrons fregits
  • Castanyes: crema de castanyes amb pernil
  • Carbassa: puré rústic amb ou poché i xoriço
  • Raïm: cuixeta de pollastre amb raïm i cervesa

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

 
TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 12 de novembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal