Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Tàrtars i ceviches

La millor manera de triomfar cuinant aquest estiu, descobrirem les diverses opcions més originals per elaborar tàrtars i ceviches.

 

En Francesc Danés, després de formar-se professionalment per alguns del  restaurants gastronòmics més importants de tot el país (com el Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda amb tres estrelles Michelin), us vol obrir les portes de la seva experiència per poder créixer en coneixements.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

Professor: Francesc Danés
Dilluns 3 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal