Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Umami: tècniques i productes per a potencial el 5è sabor (Anul·lat)

T'obsessiona aquest sabor profund i persistent que no et deixa parar de salivar, de menjar i que no saps anomenar? En diem umami! Descobreix-ne els secrets i aprèn a dur-lo al màxim a partir de l'elaboració de brous i l'ús de productes com el miso, els bolets o la salsa de soja. Un pur plaer! Cuina amb ciència, ànima i sabor.

  

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Divendres 10 d'octubre
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal