Què és un vi natural? Què el diferencia dels vins industrials? Com afecta això en un sentit organolèptic (a la copa)? Quines característiques tenen els vins catalans? Tot això i molt més ho resoldrem i ho comprovarem mitjançant un tasts d’uns quants cellers catalans, amb diferents exemples i diferents estils (blancs, negres, rosats, Orange/brisats i ancestrals (amb bombolla).
El tallerista:
El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.