Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Introducció als vins naturals catalans: un passeig per les vinyes de casa nostra

Què és un vi natural? Què el diferencia dels vins industrials? Com afecta això en un sentit organolèptic (a la copa)? Quines característiques tenen els vins catalans? Tot això i molt més ho resoldrem i ho comprovarem mitjançant un tasts d’uns quants cellers catalans, amb diferents exemples i diferents estils (blancs, negres, rosats, Orange/brisats i ancestrals (amb bombolla).

 

El tallerista: 

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Bar Bocamoll @barbocamoll
Professor: Albert Grau @barbocamoll
Dimarts 8 d'abril de 2025
Horari: Dimarts de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 18,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal