Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

L’hora del vermut: tapes, platets i begudes per a l’aperitiu

De l’aperitiu a casa nostra en diem “hora del vermut”. Aquesta beguda, producte del vi macerat amb herbes, és un aliat infal·lible d’olives, marisc en conserva, patates fregides o anxoves, productes ideals per aquella hora màgica d’abans d’anar a dinar. Però compte! Perquè hi ha altres begudes que combinen a la perfecció (i a vegades de forma sorprenent) amb aquestes conserves sovint àcides i salades. 
En aquest taller “tunejarem” els ingredients clàssics de l’aperitiu com les escopinyes, els musclos, les patates o els envinagrats i els combinarem amb vermuts, cerveses i altres begudes aperitives. I si queda temps, encara en farem un còctel!

 

El sommelier:

El Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 29 de març de 2025
Horari: Dissabte d'11 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 17,00 €
Preu del material: 18,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal