Descobrim en aquest taller els sabors de la cuina de Sicília, una regió del Sud d'Itàlia que, per la seva història, deu la seva excel·lent tradició gastronòmica a la influència i fusió de les diverses cultures de la Mediterrània que allí han viscut. Aprendrem a elaborar alguns dels plats més típics i representatius d'aquesta cuina regional destacant els ingredients que més la caracteritzen.
La xef:
l'Alessandra Manetti (@manjaretti) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.