El dim sum és, més que un plat, una forma xinesa de menjar similar a les tapes. Petites peces de receptes molt variades per a menjar de forma informal, tot compartint amb altres persones i acompanyades d’alguna beguda. El seu origen és cantonès, encara que es fan arreu de la Xina, i una de les seves formes més populars són els farcellets de pasta o dumplings. Però hi ha moltes altres receptes aplicades al dim sum: salats, dolços, bullits, fregits, al vapor…
En aquest taller aprendrem a fer algunes receptes característiques del dim sum que podreu fer fàcilment a casa per a sorprendre a família i convidats.
El xef:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats, però no us oblideu del tupper!