Aquest és un viatge virtual des del Nord fins al Sud de la península Itàlica a través de la pasta, els seus diferents formats i els ingredients que caracteritzen les variants regionals. En aquest taller aprendrem les bases de preparació de les salses així com els diferents tipus de cocció i tècniques d'acabat per a elaborar una pasta 100% italiana.
La xef:
L'Alessandra Manetti (@manjaretti) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.