Turquia, un país fascinant que connecta l'Orient i l'Occident, i la seva emblemàtica ciutat d'Istanbul tenen una gastronomia rica i diversa, que reflecteix les influències d'Europa, l'Orient, l'Àsia central i la Mediterrània. Us convidem a descobrir les aromes i sabors que fan única a la cuina turca. Al llarg d'aquest viatge culinari, aprendreu a preparar també alguns dels mezze més emblemàtics de Turquia, els famosos aperitius que se serveixen com a part d'un àpat tradicional i que són l'ànima de la taula turca. Ens delectarem amb diferents plats com per exemple: patlican ezmesi (caviar d'albergínies rostides), yarpak sarmasi (fulles de parra farcides d'arròs, carn i espècies), kisir (amanida de bulgur, herbes fresques i melassa de magrana).
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.