Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La cistella ecològica i d'hivern: Idees de cuina per al dia a dia

Rebre la nostra cistella ecològica és una de les alegries de la setmana: verdura i fruita fresques i de temporada. Però tot sovint ens arriben productes nous, directament sortits de la terra i en grans quantitats. Què en podem fer? En aquest taller aprendrem a treure el màxim partit de la nostra cistella ecològica a partir de receptes senzilles per a tota la família i trucs per a netejar-les i conserva-les.

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 

Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dijous 6 de febrer de 2025
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal