Rebre la nostra cistella ecològica és una de les alegries de la setmana: verdura i fruita fresques i de temporada. Però tot sovint ens arriben productes nous, directament sortits de la terra i en grans quantitats. Què en podem fer? En aquest taller aprendrem a treure el màxim partit de la nostra cistella ecològica a partir de receptes senzilles per a tota la família i trucs per a netejar-les i conserva-les.
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.
Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.