Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina de mercat (febrer)

La cuina de mercat és aquella que es basa a treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  Aquest és l'objectiu d'aquest cicle de cuina, en el qual cada sessió es basa en el treball d’una matèria primera fonamental en la nostra cuina del dia a dia, que permet així que l’alumne/a disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries. 

Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica, on expliquem les característiques i atributs bàsics de cada aliment. Posteriorment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes per tal de veure i posar en pràctica les múltiples possibilitats i varietats que ens ofereix cada matèria primera, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina.

Temari:

  • Primera sessió: Verdures i llegums

  • Segona sessió: Carns

  • Tercera sessió: Peixos

  • Quarta sessió: Arrossos

  • Cinquena sessió: Pastes

 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que li ha permès adquirir una àmplia experiència en ambdós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Karin Requena @rekarin
Del 18 de febrer al 18 de març de 2025
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 5
Preu: 84,00 €
Preu del material: 55,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal