Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina del peix amb Tast de Mar

La cuina es fonamenta en el producte. Ha de ser de qualitat, fresc, de temporada i, a poder ser, de proximitat. En el cas del peix això és especialment clar. En aquest taller ens endinsarem en el món els fruits del mar des de la peixateria fins al plat de la mà de Tast de Mar. I ho farem des de l'inici: com comprar-lo, com netejar-lo, com conservar-lo i, inclús, com madurar-lo en nevera i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti deliciós. A partir de diferents peixos en funció del mercat, elaborarem 4 receptes tot aplicant diverses tècniques de cuina.

 

El xef:

En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_paissemanal. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

Amb el patrocini de Tast de Mar Valldoreix @tastdemar (Tast de Mar Valldoreix aporta 10 € per assistent en producte)

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 12 de febrer de 2025
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 8,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal