La cuina es fonamenta en el producte. Ha de ser de qualitat, fresc, de temporada i, a poder ser, de proximitat. En el cas del peix això és especialment clar. En aquest taller ens endinsarem en el món els fruits del mar des de la peixateria fins al plat de la mà de Tast de Mar. I ho farem des de l'inici: com comprar-lo, com netejar-lo, com conservar-lo i, inclús, com madurar-lo en nevera i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti deliciós. A partir de diferents peixos en funció del mercat, elaborarem 4 receptes tot aplicant diverses tècniques de cuina.
El xef:
En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_paissemanal. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.
Amb el patrocini de Tast de Mar Valldoreix @tastdemar (Tast de Mar Valldoreix aporta 10 € per assistent en producte)
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.