Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Carxofa: la flor més tendra

Amb l’arribada de la tardor, i en especial l’hivern, els camps queden lliures i donen pas al cultiu d’hortalisses ben diferents i apassionants que en molts casos només podem gaudir durant un curt període de temps. I la carxofa n’és la reina, una hortalissa molt versàtil que ens pot donar moltes possibilitats a la cuina, sigui com a plat principal o com acompanyant: en arrossos, carns, com a guarnició... O simplement soles. En aquest taller en Josep ens ensenyarà diferents maneres de cuinar-la i treure'n profit per a gaudir-ne al màxim.

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hostaleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

 

Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 31 de gener de 2025
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 7,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal