El món de la tapa és un camp d'experimentació i creativitat sense límits. En aquest taller en Mario ens proposa un menú a base de tapes amb influències d'aquí i d'allí elaborades amb el millor producte. Ens demostrarà que podem sorprendre el personal de forma fàcil i saludable amb un pop amb parmentier, sobrassada i formatge parmesà; un tàrtar de tomàquet deshidratat amb base de guacamole; un ceviche de vieires amb fruits vermells; una pannacotta amb fruits vermells i compota de mango. No us ho perdeu!
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formació com a Arquitecte, però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un equip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.