Les postres de restaurant són una especialitat dins del món de la pastisseria amb caràcter i regles pròpies on les preparacions a darrer moment, els contrastos de temperatura i la composició del plat són alguns dels recursos clau per a la qualitat i creativitat de cada plat. En aquest taller, en Mario ens mostrarà algunes de les seves postres preferides a partir d'ingredients de qualitat i amb un disseny que sorprendrà els teus convidats. Descobreix, de forma senzilla, els millors trucs i consells per elaborar postres creatives.
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formació com a arquitecte, però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un equip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.