L'Equador és un dels països de llatinoamèrica amb més presència a casa nostra. La seva gastronomia és diversa depenent de les diferents riegions, influïda per les cuines indígenes, per la cuina espanyola arribada durant la colonització i de la influència de països propers com el Perú. És una gastronomia rica en fruites i verdures, en blat de moro i pàtan, amb presència de carns i de mariscos i amb un fort caràcter tropical a la costa. És el que ells anomenen "cuina criolla". En aquest taller una persona dela comunitat equatoriana de Sant Cugat ens parlarà del seu país a través de la seva cuina.
Aquest taller forma part del cicle organitzat conjuntament amb Servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat. Ens aproparem a la realitat del país a través de l'alimentació com a fet social i cultural. Una ocasió única per a compartir, juntament amb els protagonistes (veïns de la ciutat arribats des d'altres llocs del món), vivències i experiències, i posar en valor la diversitat a través dels sabors. El diàleg ens permet comprendre la seva realitat, tot contribuint al respecte per la diversitat cultural i a combatre les desigualtats socials.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.