Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Un viatge culinari pel Sud-Est Asiàtic: Malàisia

La cuina de Malàisia és potser una de les més desconegudes del Sud-Est Asiàtic. I no per això és menys interessant o deliciosa. És una fusió d'influències índies, xineses, tailandeses i àrabs, que reflecteixen l'herència multicultural del país. En aquest taller explorarem la diversitat culinària de Malàisia en aquest curs que t'ensenyarà a crear plats rics en espècies i sabors intensos. Des de l'arròs perfumat amb llet de coco del Nasi Lemak fins al complex sabor de les broquetes Satay, aquest curs et guiarà a través dels plats més representatius de la gastronomia malaia. 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudit de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dijous 7 de novembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal