La cuina de Malàisia és potser una de les més desconegudes del Sud-Est Asiàtic. I no per això és menys interessant o deliciosa. És una fusió d'influències índies, xineses, tailandeses i àrabs, que reflecteixen l'herència multicultural del país. En aquest taller explorarem la diversitat culinària de Malàisia en aquest curs que t'ensenyarà a crear plats rics en espècies i sabors intensos. Des de l'arròs perfumat amb llet de coco del Nasi Lemak fins al complex sabor de les broquetes Satay, aquest curs et guiarà a través dels plats més representatius de la gastronomia malaia.
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudit de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.