Receptes “residu zero” amb carbassa
La carabassa és un dels fruits més emblemàtics de la tardor: duradora, versàtil, nutritiva, colorida i deliciosa! En aquest curs n'elaborarem receptes (fermentades i no!) per a utilitzar-la al 100%. Al final del curs degustarem les nostres creacions i, el millor de tot, acabarem amb la brossa buida!
El xef:
L'Alex és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. També produeix lots limitats de fermentats vegetals amb ingredients locals i de temporada.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!
TIPUS: Gastronomia
Professor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dijous 21 de novembreHorari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Inscriu-te
Lloc: