Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Receptes “residu zero” amb carbassa

La carabassa és un dels fruits més emblemàtics de la tardor: duradora, versàtil, nutritiva, colorida i deliciosa! En aquest curs n'elaborarem receptes (fermentades i no!) per a utilitzar-la al 100%. Al final del curs degustarem les nostres creacions i, el millor de tot, acabarem amb la brossa buida!  

 

El xef:

L'Alex és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. També produeix lots limitats de fermentats vegetals amb ingredients locals i de temporada.

  

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dijous 21 de novembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal