Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cheese lovers (noves receptes)

El formatge és un dels productes més deliciosos, complexes i versàtils. Ideals per a qualsevol ocasió, permeten les mil i una combinacions. També a la cuina! En aquest taller en Josep ens explicarà com utilitzar-los a partir de noves receptes per a treure'n el màxim partit.   

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 8 de novembre
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal