Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina silvestre i transcultural: les plantes silvestres a la cuina (Anul·lat)

Us heu preguntat mai si aquelles plantes i herbes que trobeu pels marges quan aneu per la muntanya i el bosc es mengen? Si és així no us perdeu aquest taller de cuina transcultural per l'aprofitament d'allò a la vegada més comú i més oblidat: les plantes silvestres comestibles. De la mà del Col·lectiu Eixarcolant i l'Associació Abundancia Vulgaris, coneixerem algunes de les espècies silvestres comestibles més comunes de Collserola i aprendrem senzilles elaboracions de la cuina mediterrània i llatinoamericana.

 

La Tallerista:

Adrianna Quena és agroecóloga i part de l'equip tècnic del Col·lectiu Eixarcolant (@eixarcolant). Des de fa dues dècades treballa, tant a Veneçuela com a Catalunya, per la recuperació de la memòria biocultural, les plantes oblidades i les pràctiques ecològiques, agrícoles i culinàries que les han mantingut vives. Des de l'Associació Abundància vulgaris, proposa el coneixement migrat com a font de riquesa i resiliència climàtica.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Adrianna Quena @eixarcolant
Dimarts 29 d'octubre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal