Us heu preguntat mai si aquelles plantes i herbes que trobeu pels marges quan aneu per la muntanya i el bosc es mengen? Si és així no us perdeu aquest taller de cuina transcultural per l'aprofitament d'allò a la vegada més comú i més oblidat: les plantes silvestres comestibles. De la mà del Col·lectiu Eixarcolant i l'Associació Abundancia Vulgaris, coneixerem algunes de les espècies silvestres comestibles més comunes de Collserola i aprendrem senzilles elaboracions de la cuina mediterrània i llatinoamericana.
La Tallerista:
Adrianna Quena és agroecóloga i part de l'equip tècnic del Col·lectiu Eixarcolant (@eixarcolant). Des de fa dues dècades treballa, tant a Veneçuela com a Catalunya, per la recuperació de la memòria biocultural, les plantes oblidades i les pràctiques ecològiques, agrícoles i culinàries que les han mantingut vives. Des de l'Associació Abundància vulgaris, proposa el coneixement migrat com a font de riquesa i resiliència climàtica.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.