"Del porc s'aprofita tot" o "Del porc, fins la cua" diuen.
En aquest taller en Felip ens demostrarà que això és ben bé així tot fent una ràpida "excursió" des del cap fins als als peus, treient el màxim suc a aquest agraït animal tot coincidint amb Sant Martí, l'època per excel.lència de la matança del porc. Elaborarem unes galtes guisades al forn, uns cigrons amb cap i tripa i ho rematarem amb uns peus de porc guisats amb trompetes de la mort. Plats de xup-xup per llepar-se els dits.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.