La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.
En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat ens centrem en 3 productes als quals apliquem tècniques i conceptes adients per als dies de més calor. En aquesta sessió li toca el torn a les receptes fredes amb ous: ous farcits, flams, tartes...
La sessió comptarà amb una petita introducció teòrica. Posterioment, donarem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.
El xef:
En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.