Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina de mercat. Ous, receptes fredes d'estiu

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat ens centrem en 3 productes als quals apliquem tècniques i conceptes adients per als dies de més calor. En aquesta  sessió li toca el torn a les receptes fredes amb ous: ous farcits, flams, tartes...

La sessió comptarà amb una petita introducció teòrica. Posterioment, donarem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries. 

  

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Dimarts 2 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal