Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Kombutxa & co: prepara les teves begudes fermentades a casa (Anul·lat)

Les begudes fermentades son grans desconegudes però son molt fàcils de fer, delicioses i una gran alternativa sana a les sodes comercials. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar diferents begudes fermentades sense –o gairebé sense– alcohol a casa de manera senzilla i segura. Acabarem el taller amb un pica-pica per a maridar aquestes begudes.

 

El xef:

L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
 
 
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs. 
TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dijous 20 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal