Postres i dolços amb fruita de temporada
La primavera és l'època de pa fruita més especial. Per a aprofitar-la, la Cesca us proposa en aquesta ocasió un taller amb receptes senzilles i ràpides per aprofitar la temporada: nespres al vi, albercocs en papillota i gelat, pastís de maduixes, melmelades i compotes...
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar.
TIPUS: Gastronomia
Professora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dilluns 10 de junyHorari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Inscriu-te
Lloc: