La xinesa és una de les gastronomies més importants del món. Tot i així, a casa nostra n'ha arribat una versió molt adulterada i simplificada. Tastar l'autèntica cuina (o cuines, haruíem de dir) de la Xina no és fàcil. Així que no us perdeu aquest taller on aprendreu receptes i secrets d'aquesta cuina milenària de la ma d'una persona de la comunitat xinesa de Sant Cugat.
Aquest taller forma part del cicle organitzat conjuntament amb Servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat. El completen, aquest trimestre, La Cuina de Perú. En cadascun d'ells ens aproparem a la realitat del país a través de l'alimentació com a fet social i cultural. Una ocasió única per a compartir, juntament amb els protagonistes (veïns de la ciutat arribats des d'altres llocs del món), vivències i experiències, i posar en valor la diversitat a través dels sabors. El diàleg ens permet comprendre la seva realitat, tot contribuint al respecte per la diversitat cultural i a combatre les desigualtats socials.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.