Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Foc, Brases & BBQ: especial peixos i mariscos

La cocció amb foc de llenya és la forma de cuina més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure amb voltant d’una graella. Però les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. 
En aquesta edició, a més, ens endinsarem en la diversitat de peix i marisc que ofereixen els nostres mars a la primavera . Una oportunitat única a l'Aula Gastronòmica amb el patrocini dels experts de Tast de Mar Valldoreix.

 

El xef: 

En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

Amb la col.laboració de Tast de Mar Valldoreix (@tastdemar )  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 11 de maig
Horari: Dissabte de 10 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal