Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Taller familiar: sushi!

Et tornen boja els makis, uramakis  o niguiris? T'encantaria sopar cada setmana menjar japonès? Si vols aprendre les bases per poder convertir-te en un autèntica xef japonesa i així menjar sushi sempre que vulguis, en aquest curs aprendrem a fer makis de salmó, uramakis amb advocat, els teus propis niguiris... i el millor de tot es que els provarem i ens endurem el sopar a casa!!

 

La xef: 

Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica. 

 

Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. Màxim tres infants per cada adult, segons edat. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.

 

Què cal portar: Davantals i carmanyoles. 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Clara Alsina @clericookies
Dissabte 20 d'abril
Horari: Dissabte de 17.30 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 13 € + 10 € de material (preu per cada infant)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal