Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina fusió per al dia a dia (I): entrants i primers plats

Submergeix-te en un viatge culinari en què explorarem la combinació de sabors, textures i tècniques de cuina de manera innovadora i deliciosa. Des de la creació de plats únics fins a la seva presentació, la Karin et guiarà perquè t'iniciïs en el desenvolupament habilitats culinàries úniques i creatives. Prepara't per sorprendre i captivar amb les teves creacions úniques en aquest taller de Fusió Gastronòmica! 
 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

Aquesta és la 2a part d'un curs dividit en 2 sessions. La inscripció a les dues sessions és independent i es tracten aspectes diferents en cada cas.

 

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Karin Requena @rekarin
Divendres 19 d'abril
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal