Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Sant Jordi a la cuina: "La cuina casolana"de Felip Tura (Anul·lat)

Allò que anomenem "cuina casolana" te un significat poc precís, tot sovint capitalitzat per restaurants i empreses de menjar. En origen és la cuina familiar feta a les cases, sigui quin sigui el producte, la recepta i la cultura gastronòmica. Per concepte, és una cuina que aprofita el producte de temporada i de mercat, aquell que està en el millor moment i econòmic. Una cuina senzilla, de recursos enginyosos, que ho aprofita tot i que és molt saborosa.
En aquest taller el Felip Tura ens mostrarà la seva visió d'aquesta cuina, la que plasma al seu llibre La Cuina Casolana, a partir de receptes aptes per a tots els públics. 

 

El Xef: 

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció.  

 

Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 

 

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dijous 18 d'abril
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal