Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Sant Jordi a la cuina: el llegat de Rondissoni de Manel Guirado (Anul·lat)

Josep Rondissoni, un dels artífexs de l’èxit de l’anomenada literatura culinària, va ser un cuiner i pedagog que desenvolupà bona part d la seva carrera com a professor de cuina a l'escola de la dona, des dels anys 20 fins ben entrats els anys 60 dels S XX. Recórrer la seva vida vol dir recórrer la vida de Barcelona durant un període singular de la ciutat, amb forts canvis polítics i socials. Repassar les seves classes i els seus llibres de cuina permet copsar l'evolució de la cuina barcelonina durant bona part del S XX i de la influència d'aquest cuiner en la gastronomia del país. 
En aquest taller en Manel Guirado, autor del llibre El llegat de Rondissoni, farà un repàs de la seva figura i de la seva influència a partir d'algunes de les seves i repassa les millors receptes que Rondissoni va llegar a la cuina catalana.
 

El xef:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina, entre ells El llegat de Rondissoni. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 17 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal