Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Sant Jordi a la cuina: la cuina del comissari Montalbano (Anul·lat)

Inspirada en les novel.les policíaques de Manuel Vazquez Montalbán, la saga del comissari Montalbano d'Andrea Camilleri ha estat durant anys un èxit internacional. Montalbano, com Vázquez Montalbán i el seu alter ego Carvalho, és un gurmet empedernit. Però a diferència del detectiu catalano-gallec, no cuina. Menja, i molt bé.
En aquest Taller l'Alessandra ens farà un recorregut per alguns dels plats més característics apareguts en algunes de les seves novel.les.
 

La xef:

L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dilluns 15 d'abril
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal