Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

"Enchiladas" i "chilaquiles": platillos tradicionals mexicans

Tant les enchiladas com els chilaquiles son uns dels "platillos" més representatius de la cuina mexicana. De sabor intens i refrescant, tots dos plats es basen en ingredients similars com la tortilla de blat de moro, tomàquets, chiles, llima, coriandre, formatge... Què els diferencia? La forma en què se serveix i, evidentment, en les múltiples variants de cadascun d'ells en funció del cuiner.  
En aquest taller el xef mexicà Mario Adame ens endinsarà en el món de la cuina mexicana i els seus productes a parir d'aquests dos plats paradigmàtics i, sens dubte, un dels millors elements de la cuina mexicana.

 

El xef: 

En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formacio com a Arquitecte però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un quip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

 

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Mario Adame @marioadamexperiencias
Dilluns 8 d'abril
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal