Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La cistella ecològica i de primavera: idees de cuina per al dia a dia

Rebre la nostra cistella ecològica és una de les alegries de la setmana: verdura i fruita fresques i de temporada. Però tot sovint ens arriben productes nous, directament sortits de la terra i en grans quantitats. Què en podem fer? En aquest taller aprendrem a treure el màxim partit de la nostra cistella ecològica a partir de receptes senzilles per a tota la família i trucs per a netejar-les i conserva-les.

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 

Patrocina: L'Ortiga (www.lortiga.cat / @ortigascollserola) 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: L'Ortiga
professora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dilluns 29 d'abril
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20 € + 6 € de material (la resta del material serà aportat per L'Ortiga)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal