Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

'Artigas canta Gabriel Ferrater'

Música

De Gabriel Ferrater, en coneixem o només sembla que en vulguem recordar episodis de la seva vida que haurien d’haver quedat en l’àmbit privat i que, en tot cas, són menys rellevants que la seva enorme intel·ligència, la seva capacitat discursiva, les dots de bon conversador i la seva crítica perspicaç. Un autor que sempre arribava a indrets que altres no podien ni tan sols ensumar. En aquest espectacle, trobarem músiques que faciliten el trànsit d’imatges i sensacions fins a l’espectador, reconeixedores, anant dels esquemes més clàssics als més actuals sense tancar el pas al jazz, al rock, el pop o la bossa nova i els ritmes llatins. Així apareix un bolero per expressar tot el que hi ha en un poema com “Perdó” o un ritme molt proper a un tango per acompanyar a “Riure”.

“Vaig néixer a Reus el 22 de maig de 1922. La resta de fets de la meva vida són de més incerta descripció i més difícils de datar. M’agrada la ginebra amb gel, la pintura de Rembrandt, els turmells joves i el silenci. Detesto les cases on fa fred i les ideologies.”

Joan Artigas: veu, guitarra i llaüt.
Sergi Sirvent: piano, trompeta, percussions.
Artur Regada: contrabaix.
Martí Hosta: bateria i percussions.

Entrades

La reserva d'entrades es pot fer fins divendres 29 a les 15h.
Passada aquesta data, les entrades es podran adquirir directament a les taquilles del Casal de Torreblanca, el mateix dia de la funció des de les 20h.

Programació "DE PROP", febrer - juny 2016

Data: Divendres 29 d'abril de 2016 Hora: A les 21 hLloc: Casal TorreblancaOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat
Entrada taquilla: 5€
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal