Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Fermentats japonesos per a la cuina de cada dia amb Kenshô Sake: Et portem el lot de productes Kenshô a casa (online)

Si la cuina japonesa és tan gustosa i alhora saludable és, en gran mesura, pels seus fermentats d’arròs i de soja. A partir del koji (Aspergillus oryzae) elaboren una gran varietat de salses, begudes i saboritzants naturals que son clau per al sabor característic de la cuina nipona: el shoyu (o salsa de soja), el miso, el mirin, l’amazake…

 

En aquest taller ens endinsarem en aquest apassionant món de la mà de l’elaborador artesanal Kenshô (Delta de l’Ebre) i proposarem receptes senzilles i saboroses a l’abast de tots.

 

Amb la inscripció, rebreu un lot de productes Kenshô i les receptes per a què pugueu adquirir la resta d’ingredients.

En el moment de fer la inscripció cal posar a 'observacions' la direcció on voleu que us fem l'antrega del producte.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado
Dijous 18 de juny
Horari: Dijous de 19 a 21 h
Sessions: 1
Preu: 13 € + 20 € de material (lot amb amazake, miso, tamari i mirin de Kenshô Sake)

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal