Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Salses, guarnicions i batch cooking

Cuinar es basa en cercar la millor forma de preparar un producte perquè sigui nutritiu i deliciós, tot aprofitant la temporada i procurant aprofitar-lo al màxim. A més de netejar-lo, tallar-lo i coure’l cal cercar altres productes i preparacions que el complementin, en millorin el sabor i ens aportin un plat equilibrat. Com les salses, les guarnicions i altres acompanyaments.

 

En aquest taller treballarem sobre aquests conceptes a partir de preparacions i receptes que us permetin organitzar-vos a la cuina i aprofitar al màxim el producte de temporada.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 10 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal