Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els clàssics de Nadal revisats i maridats

El Nadal és la festa gastronòmica per excel·lència. Tradicionalment s’han cuinat les millors carns i les escudelles més grosses i suculentes, introduïts pels aperitius més vistosos. Sant Esteve és dia de canelons i altres plats d’aprofitament, i el cap d’any permet firar-se amb el peix i el marisc… I no ens oblidem del final de l’àpat amb les neules i els torrons!

 

En aquest taller us proposem un menú per a replantejar els plats de tota la vida, treure partit dels productes de la panera que no sabem com treure’ns de sobra i evitar els rostits acumulats a la nevera. Quan acabem de cuinar, degustarem els plats amb algunes propostes de vi que completin els vostres àpats nadalencs.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dimecres 4 de desembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal