Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els secrets del ramen

El ramen és una dels plats més populars de la cuina japonesa. El que no sap tothom és que el seu origen és xinès, com bona part de la gastronomia nipona, i que els japonesos l’han anat modificant i apropant al seu gust, a més de crear-ne mil i una versions segons la regió i l’especialitat de cada cuiner. A més dels fideus i el brou base, es composa de nombrosos condiments i guarnicions.

En aquest taller prepararem el nostre ramen clàssic, des del brou, passant pels fideus fets a mà fins als principals toppings que el caracteritzen

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Divendres 22 de novembre
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal