Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Porc: del mercat al plat (Anul·lat)

Coincidint amb Sant Martí, fem un homenatge a aquest generós animal, símbol de la gastronomia cristiana, producte omnipresent a la cuina ibèrica. Com se sol dir, del porc se n’aprofita tot. En aquest taller ens aproximarem al porc des del mercat fins al plat: les diferents races i parts que podem comprar, com netejar-lo i la millor forma de conservar-lo i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti nutritiu i deliciós. Elaborarem 4 receptes amb diferents peces a les quals aplicarem diferents tècniques de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dilluns 11 de novembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal