Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Pollastres, ànecs i altres aus: del mercat al plat

A casa nostra som un país essencialment de pollastre, el que es criava al galliner i es matava alguns diumenges i els dies de festa per rostir-lo. Amb les restes, les puntes i els menuts, se’n feien canelons o arròs. Actualment el pollastre de pagès ha quasi desaparegut de les cases. Cal saber trobar-lo… I cuinar-lo! Per sort és possible adquirir pollastres de qualitat, així com ànecs i altres aus, tot sovint de caça, que permeten mil i una preparacions i ens regalen sabors desconeguts. En aquest taller ens aproximarem al món de les aus des del mercat fins al plat: diferents espècies, races i parts que podem comprar, com netejar-les i la millor forma de conservar-les i preparar-les per a treure’n el màxim partit. Elaborarem 4 receptes amb diferents peces a les quals aplicarem diferents tècniques de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dimecres 30 d'octubre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal