Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

El bacallà

El bacallà ha estat, és i serà el peix més conegut de la gastronomia espanyola en tots els racons de la península. No hi ha zona en la qual no es conegui almenys una recepta especial amb aquest 
menjar.

  • Bacallà confitat amb poma verda i salsa de tinta
  • Bunyols de bacallà sense gluten
  • Bacallà al pil-pil
  • Mar i muntanya de bacallà amb botifarra negra
 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

 
TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 19 de novembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal