Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Plats amb productes de tardor: quins, com?

Com escollir els millors productes d'aquesta estació? En aquesta classe magistral descobrirem quins són els productes més important de la tardor, perquè ho són i com preparar-los.

  • Cols: llombarda ratllada amb poma, nous i cigrons fregits
  • Castanyes: crema de castanyes amb pernil
  • Carbassa: puré rústic amb ou poché i xoriço
  • Raïm: cuixeta de pollastre amb raïm i cervesa

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

 
TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 12 de novembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal