Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Verdures i llegums, carns, peixos, arrossos, fideuàs i pastes

Les estacions de l'any marquen la nostra vida de moltes maneres i una de les més visibles és a la nostra taula.
La tardor ens reserva delícies sense parangó que hem d'aprofitar de manera òptima.

Classe de verdures

  • Bunyols de bledes
  • Quiche de carabassa, codony i gorgonzola
  • Xampinyons farcits de verdures i castanyes
  • Estofat d'espinacs amb arròs i curri

Classe de peixos

  • Mandonguilles de lluç amb carxofes
  • Palometa a la biscaïna
  • Salmó amb cítrics i coliflor
  • Petxines gratinades amb salsa holandesa d'herbes

Classe de carns

  • Tajine de xai amb arròs
  • Jarret de vedella amb bolets
  • Costella de porc adobada i rostida
  • Cuixa de pollastre farcit de castanyes

Classe de pastes

  • Espagueti amb verat confitada i verdures
  • Lasanya de vedella amb bolets i samfaina
  • Canelons d'espinacs llamineres
  • Fusillis amb bacallà

Classe d'arrossos i fideuàs

  • Arròs de matança
  • Arròs amb crosta llevantí
  • Risotto de llombarda, magrana i llagostins
  • Fideuà de mar i muntanya amb allioli de poma caramel·litzada

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Del 8 d'octubre al 5 de novembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 5
Preu: 83,00 €
Preu del material: 35,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal